Lugupeetud lapsevanemad

Analüüsisime tänast päeva ja panime kokku järgmise infomaterjali.

1. Kuidas toetavad õpilasi, õpetajaid ja lapsevanemaid sotsiaalpedagoog, tugikeskus, huvijuht

• Sotsiaalpedagoog jälgib eKooli vahendusel õpilaste õpingutes osalemist. Jälgitakse õpilase sisselogimist eKooli ja võetakse arvesse õpetajate hinnanguid ja klassijuhatajate pöördumist sotsiaalpedagoogi poole.
• Koolipsühholoogid Astrid Rõuk ja Krislin Raik e-nõustavad õpilasi, lapsevanemaid ja õpetajaid. Selleks võtta ühendust ja broneerida aeg videokõneks või muuks e-nõustamiseks: Astrid Rõuk See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., Krislin Raik See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Info on lisatud ka eKooli.
• Eripedagoogid Piret Kukk ja Birgit Nurmik pakuvad nõustamist õpetajatele, õpilastele ja lapsevanematele HEV õpilastele õppetöö paremaks korraldamiseks ja läbiviimiseks. Selleks võtta ühendust ja broneerida aeg videokõneks või muuks e-nõustamiseks: Piret Kukk See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., Birgit Nurmik See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Info on lisatud ka eKooli.
• Huvijuht koostab iga nädal eKooli midagi meelelahutuslikku, et hoida rõõmsat meelt ja ühtlasi koguda toredat materjali ajaks, mil oleme jälle igapäevaselt koos koolis. Üleskutse õpilastele: saata See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. mõtteid, pilte, meeme oma päevast, tähelepanekuid, mis on olnud toredat või lõbusat. Materjalidest koostatakse kogumik "Koroona päevik". Ühiselt luuakse interneti vahendusel tants.

2. Õpetajate tagasiside Kodus õppimise korraldusele

• Õpetajatega saab kontakti eKooli vahendusel tööpäevadel 9.00-16.45.
• Õpetaja ja õpilase/lapsevanema vaheliseks suhtluskanaliks jääb eKool.
• Õpetajad kannavad eKooli sisse tunnid, puudujaid märkima ei pea.
• Haiguste puhul tuleb lapsevanemal teavitada klassijuhatajat, kes seejärel märgib õpilase eKoolis haigeks.

Lisaks veel mõned mõtted:
1. Palume klassijuhatajatel edastada tugikeskusele K, 18. märtsiks nimekiri õpilastest, kes võivad olla hädas majanduslikult (kellel ei ole piisavalt süüa), kellel on keerulised kodused õppimistingimused ning HEV õpilaste raske õppetööga toimetulek. Nimekirjad palun saata Birgit Nurmikule See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
2. Klassijuhatajatel teavitada sotsiaalpedagoogi õpilastest, kes ei täida õppekorraldusi.
3. Õpetajad, tegutseme endiselt rahulikult ja läbimõeldult! Oleme eeskujuks tasakaalukuse ja mõistvusega.
4. Kui õpilasel puudub kodus arvuti, tuleb võtta ühendust Viive Abeliga aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning arvutid väljastatakse kokkuleppel koolimajas tööpäevadel 9.00-13.00.

Olge hoitud!
Juhtkond