Menüü 05.06 - 09.06 2023

HOMMIKUSÖÖK

Esmaspäev
Tatrahelbepuder, või, pasteet, marjad, sul-juust, leib, sepik, piim.

Teisipäev
Krõbe marjamüsli, piim, võileivamäärded, leib, sepik.

Kolmapäev
Riisihelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Neljapäev
Röstitud müsli, või, sul-juust, pasteet, piim, leib, sepik.

Reede
Kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

LÕUNASÖÖK

Esmaspäev

Pahupidi kapsarull (v-kapsas, hakkliha, sibul, puljong, pruun täistera riis). Kartul. Porgandi- porrusalat (majonees).
Segasalat (oliiviõlikaste). Vesi, leib, sepik.

Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, nuikapsas.

Teisipäev

Külasupp (sealiha kondiga, v-kapsas, kartul, odrakruup, kaalikas, porgand, sibul, tomat, puljong, till, petersell). Hapukoor. Karamellitäidisega sõõrik, leib, sepik.

Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, paprika.

Kolmapäev

Sealiha magus-hapus kastmes (sealiha, sojakaste, ingver, ketšup, ananass, paprika, riisijahu, puljong). Tatar, vesi.
V- kapsa - kurgisalat (majonees). Leib, sepik.

Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, pirn.

Neljapäev

Pasta kalasupp lõhega (lõhefilee, porgand, sibul, kartul, kalapuljong, nuudlid, till, petersell). Kama marjadega (keefir, kamajahu, suhkur). Leib, sepik.

Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, v- kurk.

Reede

Ühepajatoit (sealiha, kartul, v-kapsas, kaalikas, porgand, roheline hernes, puljong). Peedi- õuna- mustrõikasalat (majonees). Puuvili, vesi, leib, sepik.

Koolipiim: Piim, keefir.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

PIKAPÄEVA OODE

Esmaspäev
Makaronisupp (kartul, porgand, liha, sibul, puljong, nuudlid, till). Kohupiimakreem marjadega, leib, sepik.

Teisipäev
Köögiviljaraguu hakklihaga (paprika, suvikõrvits, tomat, porgand, lillkapsas, hakkliha, puljong, köögikoor). Mahl.

Kolmapäev
V- kapsaborš (puljong, porgand, liha, sibul, kartul, peet, v- kapsas, till). Hapukoor, jäätis, leib, sepik.

Neljapäev
Tatra läätseroog (tatar, läätsed, mais, sibul, liha, paprika, puljong). Mahl.

NB!  Seoses köögipersonali suurenenud töökoormuse tõttu on menüüs tehtud muudatused lisandite ja salatite valikus.

--------------------------------------------

Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.