Liikuma Kutsuva Kooli sügisseminar algas pidulikult lipu heiskamisega. Sealt edasi liikusime pallihalli, kus toimus mess ja räägiti, kuidas siiani on liitunud koolidel läinud. Messil saime tutvuda toodetega, mille abil õpilased oma vahetunde aktiivseks muuta saavad. Nii mõnedki vahendid aktiivseks vahetunniks liikumiseks on meie koolis juba kasutusel. Saime ka ise neid vahendeid proovida.

 

Edasi saime osaleda töötubades. Õhtul korraldati meile põnev maastikumäng, kus moodustati võistkonnad ja iga võistkond lahendas punktides ühiselt ülesandeid. Hiljem, kui õues pimenes anti meile kõrvaklapid. Nendega sai muusikat kuulata ja tantsida selle saatel. Samal ajal sai saunamõnusid nautida.

Järgmisel päeval tegid ettekandeid Pala kool ja Tallinna 32. Keskkool. Mõlema kooli lood olid inspireerivad. Edasi liikusime juba töötubadesse.

Peale seda oli pidulik lõpetamine ja avaldati 2020 aasta Liikuma Kutsuva Kooli eesmärk. Viimase päeva ja sügisseminari võttis kokku Hiiumaa kool, kes oli noorim liituja ja neil oli au lipp langetada. 

Nüüd ootab meid ees põnev aasta, meile avaldati 2020. aasta teema ja sellest räägime põhjalikumalt juba koolinädala alguses. 

Käärikul, 12.-13. september 2019

Marlen, Sergo, Ilvard

Pilte saab vaadata kooli FB lehel https://www.facebook.com/kuusalukk/