Reedel, 18. jaanuaril, peeti Loksa ujulas Eesti Koolispordi Liidu vabariiklikku ujumisvõistlust. Kuusalu Keskkooli võistkonda kuulus 20 õpilast ja teist aastat järjest saavutati Tartu Tamme kooli järel teine koht. Võistlusel osales kümnest koolist ligi 200 koolinoort.
Kavas oli kolm individuaaldistantsi ning 6x50 m vabalt teateujumine. Enne teateujumist oli Kuusalu kool kahe tugeva kooli, Tartu Tamme ja Tartu Kivilinna kooli järel kolmandal kohal. Teateujumises võitsid nii tütarlaste võistkond, kuhu kuulusid Gizela Gunin, Laura Murel, Maarja Katherine Link, Anni Mari Laupmaa, Emma Sofia Lootus ja Lisette Tiits, kui ka poiste võistkond koosseisus Freddy Gunin, Martin-Eric Lipp, Jarek Heinmaa, Arti Heinmaa, Kaspar Klemmer, Karl-Sebastian Aun hõbemedalid ning tõusid tänu sellele üldarvestuses Tartu Kivilinna kooli ette teisele kohale.
Individuaalselt sai 6. klassi õpilane Maarja Katherine Link 50 m vabalt ja 50 m seliliujumises hõbemedali ning 50 m rinnuliujumises kolmanda koha. Emma Sofia Lootus (5. kl) võitis oma vanusegrupis 50 m seliliujumises kuldmedali, 50 m vabaltujumises hõbeda ning oli 50 m rinnulis neljas. 8.-9. klassi neidude vanuserühmas saavutas Gizela Gunin 50 m seliliujumises kolmanda koha ning oli nii vabalt- kui ka rinnuliujumises neljas.
Poistest tõi võistkonnale enim punkte Arti Heinmaa, olles 6.-7. klassi poiste arvestuses rinnuliujumises neljas ning seliliujumises kuues.
Kuue parema hulka ujusid end veel neidudest Mari Masing, Laura Murel ning Lisette Tiits. Noormeestest Freddy Gunin, Martin-Erc Lipp ja Kaspar Klemmer.
Võistkonna juhendajad olid Marianne Seiman ja Maria Trei. Palju õnne kõigile!

ujumine1 ujumine2