Head õpilased, lapsevanemad ja koolitöötajad

Kuum suvi on selleks aastaks möödas, koolivaheaeg lõppemas – kool ootab meid!

Meile kõikidele jääb suvest palju ilusaid mälestusi. Meie laulu- ja tantsulapsed jäävad meenutama Harjumaa laulu- ja tantsupidu Viimsis, lastekoor edukaid esinemisi ja laulufestivali Gruusias, sportlastele seostub suvi paljude heade tulemustega võistlustel. Lisaks sellele on igaühel suvest omad head mälestused ja armsad meenutused.
Olen uhke selle üle, et suvevaheaja lõpp tõi meie koolile veel ühe suure tunnustuse: esmakordselt andis Sihtasutus Kiusamisvaba Kool üle-eestiliselt välja tiitli „Aasta Kiusuennetaja kool“ ja see anti meie koolile. See on meie ühise töö ilus tunnustus.

Ja nüüd on algamas uus kooliaasta.
1. septembrit võib julgesti nimetada meie inimeste suurpäevaks — oleme ise kooliteed käinud, kes siin koduses Kuusalus, kes mujal Eestis või hoopis kaugemal. Oleme oma lapsi kooli saatnud ja koolist koju oodanud. Kuigi koolitee kestab aastaid, on see põnev teekond, kus iga päev on võimalus teada saada ja avastada midagi uut ja senitundmatut.

Soovin, et meid kõiki ootaks ees huvitav ja tore kooliaasta, et uudishimu ja teada tahtmine oleksid meie kaaslased igas õppetunnis, igas päevas.

Koolijuht Vello Sats